Wegen Mayk van Driel en SV Olland scheiden zich

Na een samenwerking van drie seizoenen is in goed overleg tussen Mayk van Driel en SV Olland besloten dat de wegen zich gaan scheiden aan het einde van het lopende seizoen.

Na drie jaren van samenwerking lijkt het beide toch beter om na drie jaar de pijlen op andere doelen te gaan richten. Mayk en de spelersgroep kennende zullen zij er alles aan doen om het lopende seizoen zo succesvol mogelijk af te sluiten

Het bestuur van SV Olland kijkt met veel plezier terug op de afgelopen twee seizoenen, waarin Mayk het voetbal en het spelplezier in de selectie volledig heeft teruggebracht, en met veel vertrouwen vooruit op het lopende seizoen waar een nacompetitieplek tot de mogelijkheden moet behoren.

Mayk geeft aan dat het na drie jaar een mooie tijd is om elders een uitdaging aan te gaan. Hij staat dan ook open voor een vervolg van zijn trainerscarrière en kijkt uit naar een samenwerking met een vereniging die bij hem en zijn ambitie passen.

SV Olland gaat op zoek naar een nieuwe hooftrainer. Eventuele kandidaten kunnen hun interesse hiervoor kenbaar maken via voetbalzaken@svolland.nl.

Bestuur SV Olland