Logo van SV Olland

SV Olland pakt belangrijke (doel)punten.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email

Door Erik Huijbregts

Het blijft ongelofelijk spannend in de 5e klasse E. Met nog een wedstrijd te spelen staan SV Olland en VV Keldonk met een gelijk aantal punten bovenaan. Enkel het doelgemiddelde geeft aan welke van de twee de eerste plaats mag bezetten, sv Olland. Gezien deze stand is het voor Olland belangrijk om te blijven winnen maar ook om te blijven werken aan het doelgemiddelde.

Deze spanning was vandaag te merken toen de wedstrijd tegen VV Gassel op het programma stond. Vanaf de eerste minuut was alles wat Olland vertegenwoordigde gericht op de aanval. Dat de eerste tegenaanval van VV Gassel direct een goal opleverde, een voorzet met een prachtig schot direct op de pantoffel genomen, was dan ook even slikken voor Olland. Maar de wil om vandaag een goed resultaat neer te zetten had weer snel de overhand en het was Robert Erven die uit een vrije trap binnen de 2  min de gelijkmaker liet aantekenen.

Dat Harm van Oirschot in de 5e min van de wedstrijd er direct 2-1 van maakte voor de thuisploeg zou de rust moeten terugbrengen. Echter het was in de 15e min dat Tijmen Hermanissen namens Gassel de 2-2 mocht binnentikken. Voor Olland was het vanaf dat moment alles of niets. Het werd alles, want nadat de kruising en de lat een voorsprong tegenhielden was het Tom de Beer die  een terugkomende bal vanuit een cornersituatie hard binnenschoot 3-2.

Met deze stand ging men naar de thee. Ook in de tweede helft was het de lat en kruising die in eerste instantie een hogere scoren in de weg stonden echter toen in de 58e min. Stefan Erven een voorzet van de vandaag weer hard werkende en goed spelende Sebastiaan van Kessel doeltreffend afrondde, 4-2, was het gat geslagen en kon men op zoek naar een grotere uitslag.

Deze werd gevonden doordat Martijn van Rooi met een prachtig lobje Robert Erven alleen voor de goal zetten die daar dankbaar gebruik van maakten 5-2. In de 83e min was het  Stefan Erven die zijn broer Robert de kans gaf om de 6-2 aan te tekenen. Doordat Gassel er in de tweede helft een potje van had gemaakt wat blessurebehandelingen betrof trok de goed leidende scheidsrechter er 8 min bij. In deze 8 min was het Remco Voets die de eindstand op 7-2 bracht.

Gezien de uitslag bij vv Keldonk was het uiteindelijke resultaat dat SV Olland een doelpunt was uitgelopen, plus 4, op de naaste concurrent. Alle ingrediënten zijn dan ook aanwezig voor een zinderend slot volgende week zondag wanneer sv Olland haar laatste uitwedstrijd speelt tegen MOSA 14 op sportpark De Rijsbos in Oijen.
Supporters uiteraard meer dan welkom,

Meer nieuws

Verslag en foto’s jeugdkamp

Wat hebben we een fantastische kamp gehad met de kinderen van SV Olland in België  We hebben van alles gedaan! Op vrijdagavond