Logo van SV Olland

Sv Olland pakt 1ste periodetitel

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Door Eric Huijbregts
Het was een raar gezicht om te zien dat de wedstrijd begon met het nemen van een penalty voor Sv Olland. Voor het publiek maar zeker voor de spelers op het veld. Dit alles was het gevolg van de gestaakte wedstrijd Sv Olland-Deso eerder dit seizoen bij de toekenning van een strafschop voor SV Olland. Het restant van de wedstrijd gaf nog 18 minuten en een 1-1 stand aan op het scorebord.
Het was aanvoerder Rob van der Heiden die zijn verantwoordelijkheid niet uit de weg ging en plaats nam achter de bal. Een belangrijke omdat bij winst de eerste periodetitel naar Sv Olland zou gaan. De druk werd hem niet te veel en de 2-1 was een feit. Mocht men denken dat we vervolgens een verdedigend Olland zouden zien had een verkeerde gedachten. Het tegenovergesteld was waar. Vanaf de eerste minuut, of moet ik de 73e minuut zeggen, was het Olland dat de klok sloeg. Deze aanvallende instelling leek in de 13 minuut tot resultaat te leiden, echter de goal werd, terecht,  afgekeurd wegens buitenspel.
 
Dat de aanval de beste verdediging is werd maar weer eens bewezen door een bevlogen Olland met veel inzet en passie/durf. Met name de snelheid van Wout van Rooi en Stefan Erven op de flanken en de geslepenheid van diverse oud gediende werd optimaal benut. Het was dan ook een dik verdiende overwinning die SV Olland de eerste periodetitel bracht. Verder mag uit deze wedstrijd vertrouwen worden geput voor de wedstrijd van aankomende zondag thuis tegen Ruwaard.

Meer nieuws

Festiviteiten Koningsdag 2024

Dit jaar gaat Sv Olland koningsdag weer op de kaart zetten. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waaronder een voetvolley toernooi, een rommelmarkt

Lid commissie ledenwerving

Word Lid van Onze Commissie Ledenwerving! Ben je op zoek naar een manier om actief bij te dragen aan onze vereniging? Heb