Logo van SV Olland

SV Olland doet zichzelf veel tekort

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email

Gelijk aan de thuiswedstrijd tegen Odiliapeel heeft Sv Olland een zeer onverdiende nederlaag geleden. Naast het feit dat we geen geluk hadden door 4 keer paal of lat te raken, de scheidsrechter zich wilde manifesteren door een 100% penalty niet toe te kennen moeten we ook constateren dat het vooral aan ons zelf ligt door het getoonde veldspel niet te bekronen met de nodige doelpunten.

Odiliapeel kreeg in de gehele wedstrijd niet één uitgespeelde kans dus organisatorisch stond het prima bij SV Olland.  Soms leek het bij een afstandsschot of een kopbal uit een corner wat gevaarlijker dan het was maar op doel kwamen ze niet. Het was dan ook uit een ongelukkig moment dat de 1-0 viel. Een vrije trap op de middenlijn werd ingebracht in de zestien waar onze keeper op af kwam maar werd verrast door zijn eigen collega zie hem koppend versloeg en de bal in het eigen doel deponeerde.

Hiervoor had Sv Olland al diverse kansen en kansjes gehad via Robert en Stefan Erven en ook Wout van Rooij kreeg een dot van een kans. Helaas was het niet de wedstrijd van Wout want weinig van zijn akties lukte vanmiddag. Ook na een mooie passeeractie van Robert Erven en het onderuithalen van hem werd niet beloond met een penalty wat voor iedereen, buiten de scheidsrechter, onbegrijpelijk was. Dus bleef de 1-0 op het bord staan bij de rust.

Ook in de 2e helft was SV Olland de bovenliggende partij maar waren de kansen wat minder in vergelijking met de 1e helft. Toch ook hier waren paal en lat en het ontbreken van een beetje geluk de bepalende factoren want het net werd niet gevonden. Het was het Odiliapeel die onterecht met de punten aan de haal ging maar dat was niet hun zorg was want de 3 punten tellen en niet het “als”…

Nu paar weken wat rusten en dan hopelijk een goede serie neerzetten.

Meer nieuws

SV Olland 2 Winnaar dartkampioenschap

Afgelopen donderdag vonden de finales plaats van de SV Olland dartkampioenschappen.  Na het spelen van de voorrondes waren er 2 spelers per