Logo van SV Olland

SV Olland boekt monsterscore

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email

De afgelopen zondag afgelaste wedstrijd i.v.m te weinig beschikbare spelers bij tegenstander Ruwaard werd dinsdagavond ingehaald. Gezien de stand op de ranglijst en de achterstand in doelsaldo t.o.v directe concurrent Keldonk moest er met ruime cijfers gewonnen worden willen we nog aanspraak maken op de kampioenstitel.
Wat voor peptalk de trainer heeft gehad weet ik niet maar vanaf de eerste minuut voetbalde Sv Olland met veel bevlogenheid en in een hoog tempo. Ruwaard kreeg niet de gelegenheid adem te halen laat staan de bal op een fatsoenlijke manier naar voren te spelen. De druk die dit opleverde deed Ruwaard wankelen en nadat we al een aantal kansen onbenut hadden gelaten werd het storen van Robert Erven beloond met balverlies bij de keeper die de bal inleverde bij Stefan die beheerst de 0-1 liet aantekenen. Dit was de opmaat naar veel meer. Via een benutte penalty van Rob van der Heijden werd het 0-2, een steekbal van Rob deed Robert Erven vrij voor de keeper komen en betekende 0-3, opnieuw storend werk van Robert Erven leed tot balverlies bij Ruwaard en de voorzet op maat van Robert op Remco Voets liet de 0-4 op het scorebord verschijnen. 

En dit was nog niet genoeg voor de rust want in de 30e min maakte Robert Erven na een pass van Willem van Kessel de 0-5, een paar minuten later gevolgd door de 0-6 van Tom de Beer die een voorzet van Robert Erven prima binnenkopt. Tenslotte wisten voor rust ook nog Remco Voets  zijn 2e treffer te scoren en Robert Erven zijn 3e treffer. Ruststand 0-8
Na een wat stroef begin van de 2e helft wisten we vanaf de 60e minuut weer regelmatig het doel te vinden wat uiteindelijk de eindstand van 0-13 deed opleveren. Na rust waren achtereenvolgend trefzeker Remco (een beauty van een goal), Sebastian met een poeier van afstand, Rob via een penalty en 2 keer Robert middels een lobje en een vrije trap direct in de kruising.
Sv Olland deed hiermee meer dan verwacht en ondanks de grote nederlaag bleef Ruwaard tot het einde werken voor een beter resultaat en bleef de wedstrijd sportief.
Zondag wacht de laatste thuiswedstrijd tegen Gassel, aanvang 14:30 uur!

Meer nieuws