Logo van SV Olland

SV Olland weet niet te scoren tegen FC Uden

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email

FC Uden was geen gemakkelijke tegenstander afgelopen zondag. Desalniettemin liet SV Olland zich niet zomaar aan de kant zetten. FC Uden liet zien dat zij snel konden schakelen en dus kreeg SV Olland 1 weinig ruimte of bedenktijd. Nog niet iedereen stond in de juiste positie bij een counter van SV Olland, waardoor echt gevaar meestal uitbleef. Achterin speelde Kevin Vesters een goede wedstrijd en hij hield zijn doel, mede dankzij zijn achterhoede, lange tijd leeg. Ook liet Stan de Beer zien dat hij de bal niet zomaar af liet pakken. Half struikelend, maar standvastig voorkwam hij op knappe wijze balverlies. De eerste goal was er één waar nog lang over gediscussieerd kan worden. Was het wel of geen buitenspel van FC Uden? Had de scheidsrechter moeten fluiten, omdat Carlo Siemons geblesseerd bleef liggen na een kopduel met eigen keeper Kevin Vesters? FC Uden was in ieder geval de lachende derde en kwam op deze wijze heel gemakkelijk op voorsprong. Gelukkig liet SV Olland 1 zich niet kennen en Stan de Beer was van grote betekenis door de bal even later van de lijn te houden. Ruststand 1-0.

Archief Ollandia

In de tweede helft zagen we een dorstig SV Olland die gretig jacht maakte op de gelijkmaker.  Er waren wederom ook grote kansen voor FC Uden, maar een aanval goed afronden is ook een vak. Gelukkig stonden zowel Stan de Beer als Carlo Siemons in het doel, om een uitgekomen Kevin Vesters rugdekking te geven. SV Olland wist gaandeweg beter de bal in bezit te houden en zo een aanval op te bouwen. Martijn van Rooij had in de slotfase nog een mooi afstandsschot en even leek het alsof de bal moeiteloos het net wist te vinden. Maar de keeper sloeg de bal uit het doel. Als je zelf niet scoort, doet een ander dit vaak wel. FC Uden wist de 2-0 in de laatste minuten binnen te tikken. Jammer, want een gelijkspel was gezien het spelbeeld eerlijker geweest.

Meer nieuws

Ruime overwinning voor SV Olland

Ruime overwinning voor SV Olland Het is al weer een tijdje geleden dat we zo’n ruime overwinning wisten te behalen. Ondanks het