Logo van SV Olland

Slordig SV Olland loopt tegen eerste puntverlies aan.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email

Het was een moeizame middag voor Sv Olland, op bezoek bij NLC’03. In het verleden werden er vaak stevige en heroïsche wedstrijden tussen beide teams gespeeld. Vandaag was het vooral veel strijd met veel matige momenten. Teveel ballen en passes kwamen niet aan bij de medespelers en waren er meer intercepties dan goede passes. In het begin van de wedstrijd was NLC’03 iets feller en wat meer op onze helft te vinden. Gaandeweg kwam het meer in balans en konden we in de 10e minuut de eerste kans noteren. Het was Stefan Erven die in de zestien werd aangespeeld en in de draai net naast schoot.

Maar ook NLC’03 liet zich zo nu en dan gelden en bezorgde de supporters even een angstig moment wanneer een afstandsschot door Kevin niet goed wordt verwerkt en de bal lijkt onder hem door te glijden. Maar net op tijd weet hij de bal alsnog tegen de borst te drukken en een doelpunt te voorkomen. Zo golfde het in de eerste helft het spel op en neer in een redelijk hoog tempo zonder dat een van de twee teams tot grote hoogte steeg.

Toch kwamen we in de eerste helft nog op voorsprong toen Martijn van Rooij op het middenveld een bal heroverd, de bal meegeeft aan Stefan Erven die de op rechts opgekomen Martijn Merks bedient die naar binnen trekkend Harm van Oorschot weet te bereiken die uiteindelijk deze goed lopende aanval doeltreffend afrond, 0-1.

In de 2e helft begonnen we opnieuw erg slordig en toch was de eerste kans weer voor Sv Olland. Tom de Beer bereikte via een steekbal Harm van Oorschot die, schuin voor de goal staande, de bal net voorlangs schoot. Met veel inzet en fysiek spel probeerde NLC’03 de gelijkmaker te forceren en in de 55e minuut lukte dat ook toen er allerlei zaken fout gingen in onze verdediging en de bal in het doel lag voor dat iemand er erg in had, 1-1.

Hierna ging het weer erg op en neer en waren de beste kansen voor SV Olland. Harm van Oorschot had een beetje pech toen hij zijn prima actie afrondde met een schot wat helaas net voorlangs ging. De grootste kans was er voor Stefan Erven die , na een inschattingsfout van een NLC’03 verdediger, alleen op de keeper afging maar zijn schot recht in de armen van de keeper deed belanden.

Uiteindelijk werd de gelijke stand ook de eindstand op het scorebord en hadden we wel de beste kansen gehad maar was het gelijke spel een goede weergave van de verhoudingen in het veld.

Volgende week om 14:00 uur staat de wedstrijd SDV Olland-Deso op het programma

Meer nieuws

Sv Olland pakt 1ste periodetitel

Door Eric HuijbregtsHet was een raar gezicht om te zien dat de wedstrijd begon met het nemen van een penalty voor Sv