Logo van SV Olland

Slechte generale voor SV Olland

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email

Deze laatste bekwerwedstrijd moest SV Olland zonder de geschorste Tom de Beer aantreden tegen Sv de Braak. Waar SV Olland de laatste wedstrijden goed voetballend spel liet zien was het vandaag anders tegen SV de Braak. 

Een veel te statisch middenveld zorgde ervoor dat SV Olland veel te veel de lange bal moest hanteren. Voorin kon de bal niet goed worden vastgehouden, waardoor Sv de Braak vaak weer snel aan een aanval kon beginnen.
Met een balvaste spits, gevaarlijke buitenspelers en diepgang op het middenveld hadden zij het betere van het spel.
Veelal met schoten vanaf een meter of 20 werden zij gevaarlijk.
Ondanks een beter SV de Braak kwam SV Olland vlak voor rust op een 0-1 voorsprong. Een goed genomen vrij trap van Remco Voets op de rechtsbuiten van dienst Stefan Erven. Deze bereikte met een prima voorzet Harm van Oirschot die de bal goed wist binnen te koppen.

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. Waarbij de Braak de kansen nu wel afmaakte. Tussen minuut 50 en 70 veranderde de stand van 0-1 naar 4-1. 
Hierna leek Olland weer wat wakker te schieten en kreeg het nog verschillende opgelegde kansen. Helaas werden deze niet goed uitgespeeld of door slechte aannames om zeep geholpen.
Eindstand 4-1. 

Volgende week in de competitie zal het beter moeten om goed aan de competitie te beginnen. 

Meer nieuws

Verslag en foto’s jeugdkamp

Wat hebben we een fantastische kamp gehad met de kinderen van SV Olland in België  We hebben van alles gedaan! Op vrijdagavond