Logo van SV Olland

Pupil van de week

10-11-2019:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Dean van Nuland
Afgelopen zondag mocht Dean van Nuland als pupil van de week de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – VCO 1. Dean woont samen met zijn vader Leon, moeder Danielle, en 3 zussen Robin, Quinty en Lynn. Hij zit op basisschool de Sprongh in groep 4. Dean voetbalt in de jo-9 1 en zijn favoriete trainers zijn opa Martin en Rens de Roo. Het leukste aan voetbal volgens Dean is het bewegen en scoren, het leukste aan Ollandia vindt hij alles want het is de leukste club. Dean is goed in de bal hoog spelen en scoren, ook is Dean voor Ajax.

27-10-2019:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Sylvie v.d. Zanden
Afgelopen zondag mocht Sylvie van der Zanden als pupil van de week de aftrap verzorgen bij de wedstrijd Ollandia 1- Nederwetten 1. Sylvie woont samen met haar vader John, moeder Marlies en zus Manoek. Sylvie zit in groep 6 van basisschool De Sprongh. Ze voetbalt in de jo-9 1 van Ollandia. Wat vind Sylvie leuk aan voetbal? Alles! Ze vind het voetbalkamp bij Ollandia toch wel het leukste. Haar favoriete trainer is Martien Huiberts. Naast het voetbal helpt Sylvie mee op de boerderij en traint ze ook hun honden. Sylvie is heel goed in haar yel, samen met Lynn van Nuland doen ze dit altijd voor de wedstrijd. Sylvie heeft zelf ook een favoriete club in de eredivisie, dat is de koploper Ajax. Maar haar favoriete amateur club is de ook op kop lopende club Ollandia.

13-10-2019:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Justin van Creij
Afgelopen zondag mocht als ‘pupil van de week’ Justin van Creij de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – nieuw-Woensel 1. Justin woont samen met zijn vader Paul, moeder Claudia en 2 zussen Daisy en Jennifer dicht bij het voetbalveld, dat vindt Justin ook heel leuk en fijn. Justin zit in groep 2 van basisschool de Sprongh in Olland. Justin voetbalt in de Jo-7 van Ollandia. Bij het voetbal vind hij het leuk om in de goal te schieten. Dat komt goed uit want hij is goed in scoren. Zijn favoriete trainer binnen Ollandia is Stefan Craane. Naast het voetbal vind Justin het leuk om te mountainbiken, op zijn Ipad spelen, TV te kijken of om te WIIen. Justin houd veel van voetbal en hoopt graag dat hij meer kan trainen of meer kan gaan voetballen.

20-04-2019:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Thorsten Peters
Op zaterdag 20 april mocht Thorsten Peters als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Tuldania 1.  Thorsten woont samen met zijn ouders en zussen Isis en Constance in Olland. Hij zit in groep 3B van Bs. De Oversteek in Liempde. Thorsten voetbalt in de Jo-7 van Ollandia.  Hij vindt het leuk om te voetballen met zijn team en doelpunten te maken. Hij geniet van de trainingen en de wedstrijden. Thorsten heeft geen favoriet binnen Ollandia, maar hij hoopt dat ze kampioen worden. Ze zijn allemaal kampioenen. Naast het voetballen vind Thorsten het leuk om met Lego te spelen en om trucjes te oefenen op de trampoline. Hij kan goed salto’s maken. Later hoopt Thorsten in Ollandia 1 te mogen voetballen. 

07-04-2019:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Rik van Heesch
Afgelopen zondag mocht Rik van Heesch als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Essche Boys 1.  Rik woont samen met zijn ouders in Olland. Hij is 6 jaar oud en hij zit in groep 2 van Bs. De Sprongh. Rik voetbalt in de Jo-7 van Ollandia. Hij vindt het leuk om te trainen en hij kan goed dribbelen met de bal. Tevens vind hij het leuk om wedstrijden te spelen. Met name als zijn team weet te winnen. Riks favorieten binnen Ollandia zijn Daniëlle van Nuland en Mark v.d. Biggelaar. Naast het voetballen vind Rik het leuk om spelletjes te spelen op de iPad. Ook speelt Rik graag samen met vriend Lucas met de legotrein. Onlangs is Rik bij PSV geweest op de dag van de onderwijsstaking. Hij mocht met de bus van de Herdgang naar het stadion en hij heeft enorm genoten van alle activiteiten.
17-02-2019:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Juul Popieul
Afgelopen zondag mocht Juul Popieul als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Gloria UC 1.  Juul  woont samen met haar ouders en haar zus Pien in Olland. Zij is 7 jaar oud en zij zit in groep 4 van Bs. De Springplank. Juul voetbalt in de JO-7 van Ollandia. Graag speelt Juul een voetbalwedstrijd en zij geniet van het maken van doelpunten.  Haar favoriet binnen Ollandia is Danielle van Nuland. Verder vind ze Lieke Martens een goede voetballer. Helaas voetbalt zij niet bij PSV. Naast het voetballen, houd Juul ook van viool spelen en tekenen. Hier is zij ook erg goed in.

20-01-2019:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Dean van Nuland

Afgelopen zondag mocht Dean van Nuland als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – SVSOS 1.  Dean woont samen met zijn ouders en zijn zussen Robin, Quinty en Lynn in Olland. Hij is 6 jaar oud en hij zit in groep 3 van Bs. De Sprongh. Dean voetbalt in de Jo-7 van Ollandia. Graag speelt Dean een voetbalwedstrijd en hij heeft al meer dan 50 doelpunten gemaakt.  Ook is hij goed in het maken van schijnbewegingen. Zijn favoriet binnen Ollandia is zijn moeder Danielle. Ollandia is zijn favoriete voetbalclub en zijn favoriete profvoetballer is Kasper Dolberg.

04-11-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Lynn van Nuland

Afgelopen zondag mocht Lynn van Nuland als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Fc Drunen 1.  Lynn woont samen met haar ouders en haar zussen Robin, Quinty en broertje Dean in Olland. Zij is 8 jaar oud en zij zit in groep 5 van Bs. De Sprongh. Lynn voetbalt in de Jo-11 1G van Ollandia. Zij vindt alles leuk bij voetbal. Graag speelt Lynn een voetbalwedstrijd en ze is goed in het nemen van penalty’s.  Haar favoriet binnen Ollandia zijn haar vader Leon en Ivo Jacobs. Naast voetballen, maakt Lynn ook graag muziek op de kornet. Wat moeten wij nog van haar weten? Ze is lief en een liefhebber van eten/snoepen.

21-10-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Noë Jacobs
Afgelopen zondag mocht Noë Jacobs als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – OVV’67 1.  Noë woont samen met haar ouders en haar broers Sem en Jesse in Olland. Zij is 11 jaar oud en zij zit in groep 7 van Bs. De Sprongh. Noë voetbalt in de Jo-11 van Ollandia. Zij vindt het leuk om te scoren tijdens een wedstrijd. Maar ze kan ook goed verdedigen. Noë gaat graag mee op voetbalkamp. Haar favoriet binnen Ollandia is haar vader Ivo. Naast voetballen, speelt Noë ook graag buiten. Haar favoriete voetbalclub in Nederland is Ajax en haar favoriete voetballer is Matthijs de Ligt. Later hoopt Noë samen met de jongens bij Ajax te mogen voetballen.

23-09-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Niels van Eijk
Afgelopen zondag mocht Niels van Eijk als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – LSV 1.  Niels woont samen met zijn ouders en zijn broer Bjorn in Olland. Hij is 9 jaar oud en hij zit in groep 7 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in de E1 van Ollandia. Niels heeft veel plezier tijdens het voetballen. Ook vind hij het gezellig bij bij deze club. Zijn favoriet binnen Ollandia is zijn trainer Ivo Jacobs. Voetbal is een grote hobby van Niels. Daarnaast houd hij van klimmen en gym.

27-05-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Quinty van Nuland
Afgelopen zondag mocht Quinty van Nuland als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Boerdonk 1.  Quinty woont samen met haar zussen Robin en Lynn en broertje Dean in Olland. Quinty zit in groep 7 van Bs. De Sprongh. Zij voetbalt in het team JO11-2. Quinty vindt het leuk om tijdens een voetbalwedstrijd te scoren, maar ze kan ook goed passes geven. Ze geniet van het spelen van voetbalwedstrijden en ook het jaarlijkse voetbalkamp vind Quinty erg leuk. Haar favoriet binnen Ollandia is haar vader Leon van Nuland. Lieke Martens is haar favoriete profvoetbalster. Naast voetballen speelt Quinty graag gitaar en is ze groot fan van Ajax.

13-05-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Janne van Rooij
Afgelopen zondag mocht Janne van Rooij als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Milheezer Boys 1.  Zowel Janne als haar broer Wout voetbalt al vele jaren bij Ollandia. Janne is 11 jaar oud en zij zit in groep 7 van Bs. De Sprongh. Zij voetbalt in het team JO11-2G. Janne vindt het leuk om tijdens een voetbalwedstrijd te mogen keepen. Ze kan haar teamgenoten goed coachen. Voorlopig blijft ze keepen, omdat ze dit heel erg leuk vindt. Haar favoriet binnen Ollandia is Hans van Eijk. Naast voetballen vindt Janne het leuk om ‘lompe’ spelletjes te spelen zoals bijv. rugby op school of met dieren te spelen.

06-05-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Bram van Heesch
Afgelopen zondag mocht Bram van Heesch als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Elsendorp 1.  Bram woont samen met zijn ouders en zijn zus Kim in Olland. Hij is 10 jaar oud en hij zit in groep 6 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Bram vindt het leuk om te scoren tijdens een voetbalwedstrijd, want hij speelt graag een voetbalwedstrijd. Zijn favorieten binnen Ollandia zijn trainer Frank Hagelaars en teamgenoten Teun Hagelaars, Jelle Wemmenhove en Dylan Exters. Naast voetballen vindt Bram het ook leuk om op een motor te crossen, te fietsen, buiten te spelen en papa te helpen op de boerderij.

15-04-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Bjorn van Weert
Afgelopen zondag mocht Bjorn van Weert als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – RKPVV 1.  Bjorn woont samen met zijn ouders, zijn zusje Renske en broertje Sjoerd in Olland. Hij is 10 jaar oud en hij zit in groep 6 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Bjorn vindt het leuk om te mogen keepen tijdens wedstrijden en hij geniet ervan als zijn team wint. Ook vind Bjorn het leuk om op voetbalkamp te gaan Zijn favoriet binnen Ollandia is keeper van het 1e elftal, Tom Wouters. Bjorn hoopt ook zo goed te kunnen keepen en wie weet zien we hem in de toekomst nog in de selectie keepen. Naast voetballen vindt Bjorn het ook leuk om te freerunnen, te turnen en te sporten. Bjorn kan dit ook goed.

31-03-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Teun Hagelaars
Afgelopen zaterdag mocht Teun Hagelaars als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – HSE 1.  Teun woont samen met zijn zus Janne in Olland. Hij is 10 jaar oud en hij zit in groep 6 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team van de E1. Teun vindt het leuk om goals te maken. Teuns favorieten binnen Ollandia zijn Jos Leenderts, zijn vader Frank Hagelaars en medespelers Baran Karaymirza en Bram van Heesch. Naast voetballen vindt Teun het leuk om te timmeren en te fietsen. Zijn favoriete voetbalclubs zijn FC Barcelona en PSV. Zijn favoriete voetballers zijn Lionel Messi, Jeroen Zoet en Hirving Lozano.

17-12-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Lotte v.d. Biggelaar
Afgelopen zondag mocht Lotte v.d. Biggelaar als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – SPV 1.  Lotte heeft één zus Linde en twee broers Mark en Dirk. Daarnaast heeft ze nog een hond Daantje, 3 kippen Kwik, Kwek en Kwak en een geit Minnie. Lotte is 9 jaar oud en zij zit in groep 6 van Bs. De Sprongh. Zij voetbalt in het team JO11-2. Het leukste aan voetballen vind Lotte het sprinten en scoren tijdens het spelen van wedstrijden. Lotte vindt het leuk dat bijna haar hele familie lid is van Ollandia en dat ze dit seizoen op voetbalkamp mag. Lotte’s favoriet binnen Ollandia is haar broer Mark, omdat hij altijd met haar gaat voetballen als ze daar zin in heeft. Naast voetballen vindt Lotte het ook leuk om te klimmen en te rennen.

05-11-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Sven Vos
Afgelopen zondag mocht Sven Vos als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Nederwetten 1.  Sven heeft een broer Stef en een zus Anouk. Hij is 10 jaar oud en hij zit in groep 6 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Het leukste aan voetballen vind Sven het bewegen met een bal. Hij vindt het leuk om bij Ollandia te trainen en te voetballen. Svens favorieten binnen Ollandia zijn teamgenoten Teun Hagelaars, Bjorn van Weert, Baran Karaymirza en Dylan Exters. Naast voetballen vindt Sven het ook leuk om te klimmen en te knutselen. Hij kan goed klimmen en fietsen.

 22-10-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Tim Craane
Afgelopen zondag mocht Tim Craane als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – HVV Helmond 1.  Tim woont samen met zijn ouders, zijn zus Nova en broertje Stan in Olland. Hij is 10 jaar oud en hij zit in groep 7 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Tim vindt alles leuk tijdens het voetballen. Tim vindt het leuk om bij Ollandia wedstrijden te voetballen en zijn hele team is zijn favoriet binnen Ollandia. Naast voetballen vindt Tim het ook leuk om trompet te spelen. Tevens kan hij goed klimmen.
15-10-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Jelle Wemmenhove
Afgelopen zondag mocht Jelle Wemmenhove als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Tongelre 1.  Jelle woont samen met zijn ouders en zijn zus Robin in Olland. Hij is 10 jaar oud en hij zit in groep 7 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Hij vindt het erg leuk om een teamsport te beoefenen en tijdens een voetbalwedstrijd is hij lekker in beweging. Jelle kan goede passes geven op het voetbalveld. Hij voetbalt graag bij Ollandia, omdat hij een leuk team heeft. Bram van Heesch en Arno van Oss zijn Jelle’s favorieten binnen Ollandia. Naast voetballen vindt Jelle het ook leuk om te zwemmen.

08-10-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Baran Karaymirza
Afgelopen zondag mocht Baran Karaymirza als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Fiducia 1.  Baran woont samen met zijn zussen Sosun en Nienke in Olland. Hij is 11 jaar oud en hij zit in groep 8 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Hij vindt het erg leuk om als verdediger op het veld te staan. Ook voetbalt Baran graag bij Ollandia, omdat ze ieder jaar op voetbalkamp gaan. Zijn medespelers Teun Hagelaars en Dylan Exters zijn Barans favorieten binnen Ollandia. Zijn favoriete voetballer is Robert Lewandowski van Bayern München. Naast goed verdedigen tijdens een voetbalwedstrijd, kan hij ook goed trampolinespringen.

01-10-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Dylan Exters
Afgelopen zondag mocht Dylan Exters als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – RKGSV 1.  Dylan woont samen met zijn ouders, zijn zus Demi en zijn vissen in Olland. Hij zit groep 7 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Hij vindt het erg leuk om te voetballen. Ook voetbalt Dylan graag bij Ollandia, omdat het er gezellig is. Zijn vader Gerwin Exters is zijn favoriet binnen Ollandia. Naast goed voetballen, kan hij ook goed drummen.

15-04-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Ties van de Moosdijk
Afgelopen zaterdag mocht Ties van de Moosdijk als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij de inhaalwedstrijd Ollandia 1 – Nederwetten 1.  Ties is 6 jaar oud en hij woont samen met zijn broers Guus en Jurre in Olland. Hij zit in groep 3 van Bs. De Sprongh. Gymmen vind hij leuk. Schrijven vind hij minder leuk. Later hoopt Ties timmerman te worden. Ties voetbalt in het leuke, sportieve team F2. Ties staat overal op het veld zijn mannetje. Binnen Ollandia zijn Danielle van Nuland en Nicole Maas favoriet bij Ties. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Ties vindt het ook leuk om te fietsen op zijn mountainbike. 
09-04-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Finn van Roosmalen
Afgelopen zondag mocht Finn van Roosmalen als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – RKPVV 1.  Finn is 6 jaar oud en hij woont samen met zijn zussen Britt en Demi in Olland. Hij zit in groep 3 van Bs. De Sprongh. Schrijven vind hij leuk. Tekenen vind hij minder leuk. Later hoopt Finn leraar te worden. Finn voetbalt in het top team JO9-2G. Op het veld staat hij op elke positie zijn mannetje. Het afgelopen jaar had Finn de pech dat hij zijn arm brak, waardoor hij lange tijd niet kon voetballen. Gelukkig is hij inmiddels weer actief op het veld. Binnen Ollandia is Nicole Maas zijn favoriet. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Memphis Depay en Lionel Messi zijn Finns favoriete voetballers. Finn vindt het ook leuk om te spelen en te zwemmen. 
26-03-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Dean van Nuland
Afgelopen zondag mocht Dean van Nuland als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – SV Brandevoort 1.  Dean is 5 jaar oud en hij woont samen met zijn zussen Robin, Quinty, Lynn in Olland. Hij heeft ook 2 halfzussen Whitney en Jazzy. Dean zit in groep 1 van Bs. De Sprongh. Hij vindt het leuk om te spelen op school. Later hoopt Dean brandweerman te worden. Dean voetbalt in het leuke team JO9-2. Hij wil nog graag beter leren voetballen. Dean vindt het jaarlijkse voetbalkamp leuk. Binnen Ollandia is Nicole Maas zijn favoriet. Zijn favoriete voetbalclubs zijn Ajax en Bayern München. Zijn favoriete voetballers zijn Davey Klaassen en Lasse Schöne. Dean vindt het ook leuk om te zwemmen of buiten te spelen.
05-03-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Kevin Hagelaars
Afgelopen zondag mocht Kevin Hagelaars als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Fiducia 1.  Kevin is 5 jaar oud en hij woont samen met zijn zus Lindsy in Olland. Hij zit in groep 2 van Bs. De Sprongh. Knutselen vind hij leuk om te doen. Later hoopt Kevin tractorchauffeur te worden. Kevin voetbalt in het leuke team JO9-2G. Hij vindt het leuk om te scoren. Binnen Ollandia is Danielle van Nuland zijn favoriet. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Zijn favoriete voetballers zijn Luc de Jong en Lionel Messi. Hij rijdt graag mee op de vrachtwagen van zijn moeder of hij gaat gezellig met zijn vader naar een wedstrijd van PSV. 
04-12-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Colin van den Hurk
Afgelopen zondag mocht Colin v.d. Hurk als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Elsendorp 1.  Colin is 6 jaar oud en hij woont samen met zijn broer Brian en zus Summer in Olland. Hij zit in groep 3 van Bs. De Sprongh. Rekenen en lezen vind hij leuk. Een dictee maken vind hij minder leuk. Later hoopt Colin professioneel tennisser of voetballer te worden. Colin voetbalt in het gezellige team JO9-2. Op het veld staat hij als keeper of spits zijn mannetje. Binnen Ollandia is Danielle van Nuland zijn favoriet. Johan Cruijff en Cristiano Ronaldo zijn Colins favoriete voetballers. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Real Madrid. Colin vindt het ook leuk om te tennissen of te gamen.
13-11-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Auke van den Bogaard
Afgelopen zondag mocht Auke v.d. Bogaard als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – RKGSV 1.  Auke is 7 jaar oud en hij woont samen met zijn zus Elin in Olland. Hij zit in groep 3 van Bs. De Sprongh. De gymlessen vind hij leuk. Later hoopt Auke beroemd te worden. Auke voetbalt in het leuke team JO9-2. Op het veld staat hij als keeper of verdediger zijn mannetje. Binnen Ollandia is Danielle van Nuland zijn favoriet. Zijn favoriete voetbalclubs zijn Ollandia en Fc Barcelona. Auke vindt het ook leuk om te dansen of een spelletje te spelen op de tablet. 
30-10-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Pien Popieul
Afgelopen zondag mocht Pien Popieul als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Racing Boys 1.  Pien is 7 jaar oud en zij woont samen met haar zus Juul in Olland. Zij zit in groep 4 van Bs. De Springplank. De taallessen vind zij leuk. Rekenen vind zij minder leuk. Later hoopt Pien kok te worden. Pien voetbalt in het leuke team JO9-2. Op het veld laat zij zien wat zij kan. Ze wil ook graag leren keepen en dit oefent ze thuis in haar eigen goal. Binnen Ollandia is Daniëlle van Nuland haar favoriet. Haar favoriete voetbalclub is PSV. Pien vindt het ook leuk om te skeeleren en gitaar te spelen. 
09-10-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Ruben van Hoof
Afgelopen zondag mocht Ruben van Hoof als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Milheezer Boys 1.  Ruben is 7 jaar oud en hij woont samen met zijn zussen Carmen en Rosanne in Olland. Zijn honden heten Russel en Sammie. Hij zit in groep 4 van Bs. De Sprongh. De gymlessen vind hij leuk. Schrijven vind hij minder leuk. Later hoopt Ruben net als zijn vader tegelzetter te worden. Ruben voetbalt in het leuke team JO9-2. Hij vindt het leuk om te trainen. Luuk de Jong en Lionel Messi zijn Rubens favoriete voetballers. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Ruben vindt het ook leuk om te motorcrossen.
25-09-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Billie Schellekens
Afgelopen zondag mocht Billie Schellekens als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Irene 1.  Billie is 6 jaar oud en hij woont samen met zijn zus Moos in Olland. Zijn hond heet Ollie. Hij zit in groep 3 van Bs. De Sprongh. De rekenlessen vind hij leuk. Later hoopt Billie profvoetballer of politieagent te worden. Billie voetbalt in het goede team JO9-1. Helaas kan hij nu even niet meedoen, maar als zijn wang weer beter is dan speelt hij weer graag wedstrijden. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Billie vindt het ook leuk om te free runnen. 
11-09-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Mark van KriekenAfgelopen zondag mocht Mark van Krieken als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – ELI 1.  Mark is 7 jaar oud en hij woont samen met zijn broer Stef en zus Femke in Olland. Hij zit in groep 4 van Bs. De Sprongh. De gymlessen vind hij leuk. Schrijven vindt hij minder leuk. Later hoopt Mark varkensboer te worden. Mark voetbalt in het leuke team JO9-2. Op het veld staat hij als verdediger zijn mannetje. Hij vindt Luuk de Jong en Lionel Messi goede voetballers. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Mark vindt het ook leuk om op de tractor te rijden en mee te helpen op de boerderij.

16-05-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Lynn van Nuland
Op Tweede Pinksterdag mocht Lynn van Nuland als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – SDDL 1.  Lynn is 6 jaar oud en zij woont samen met haar broer Dean en zussen Whitney, Jazzy, Robin en Quinty in Olland. Zij zit in groep 2 van Bs. De Sprongh. De gymlessen vind zij leuk. Later hoopt Lynn soldaat te worden. Lynn voetbalt in het heel erg goede team van de Mini F. Zij kan op elke positie spelen. Lynn vindt het leuk om te voetballen bij Ollandia, want zij kan er veel leren. Ook komt zij uit een echte voetbalfamilie. Moeder Danielle en Nicole Maas zijn haar favorieten binnen Ollandia. Lynn vindt Jasper Cillessen en Cristiano Ronaldo goede voetballers. Haar favoriete voetbalclubs zijn Ajax en Bristol City. Lynn heeft vele huisdieren en zij houdt ook van knutselen en zwemmen.

 

24-04-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Tim Craane
Afgelopen zondag mocht Tim Craane als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Fc de Rakt 1.  Tim is 8 jaar oud en hij woont samen met zijn zus Nova en broer Stan in Olland. Hij zit in groep 5 van Bs. De Sprongh. Het rekencircuit vind hij leuk. Schrijven vindt hij minder leuk. Later hoopt hij dierenverzorger te worden. Tim voetbalt in het superleuke team van de F1. In de voorhoede laat hij zien wat hij kan. Zijn favorieten binnen Ollandia zijn Gerwin Exters en Frank Hagelaars. Hij vindt Ronaldo een goede voetballer. Zijn favoriete voetbalclub is PSV. Tim speelt graag op de cornet en hij vindt het leuk om te klimmen en klauteren.
03-04-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Tom Sanders
Afgelopen zondag mocht Tom Sanders als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – SES 1.  Tom is 7 jaar oud en hij woont samen met zijn zus Jamie in Olland. Hij zit in groep 4 van Bs. De Sprongh. Themacircuit vind hij leuk. Spelling vindt hij minder leuk. Tom voetbalt in het goede team van de F2. Op het veld laat hij overal zien wat hij kan. Tom vind de trainingen leuk. Zijn favorieten binnen Ollandia zijn Harm Verhagen en Leon van Nuland. Hij vindt Dirk Kuijt en Lionel Messi goede voetballers. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Tom rijdt ook graag op een quad en hij helpt graag mee in de garage.
26-03-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Sem Hagelaars
Afgelopen zaterdag mocht Sem Hagelaars als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – NLC’03 1.  Sem  is 7 jaar oud en hij heeft een broertje genaamd Job. Hij zit in groep 4 van Bs. De Sprongh. De lessen Leefstijl vind hij leuk. Schrijven vindt hij minder leuk. Later hoopt Sem meester te worden. Sem voetbalt in het goede team van de F2. Hij speelt op de positie van middenvelder. Sem vindt het leuk om mee te gaan op voetbalkamp.
Zijn favorieten binnen Ollandia zijn Harm Verhagen en Leon van Nuland. Sem vindt Jeroen Zoet en Lionel Messi goede voetballers. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Sem houdt ook van fietsen, skeeleren en gezelschapsspelletjes.
13-03-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Bjorn van Weert
Afgelopen zondag mocht Bjorn van Weert als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Estria 1.  Bjorn is 8 jaar oud en hij woont samen met zijn zus Renske en broer Sjoerd in Olland. Hij zit in groep 4 van Bs. De Sprongh. Rekenen vind hij leuk. Het dictee vindt hij minder leuk. Later hoopt Bjorn een professionele keeper te worden. Bjorn voetbalt in het leuke, goede team van de F1. Als keeper probeert hij doelpunten te voorkomen. Bjorn vindt het leuk om te trainen. Frank Hagelaars is zijn favoriet binnen Ollandia. Bjorn vindt Luuk de Jong en Lionel Messi goede voetballers. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona.
Niels 328-02-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Niels van Eijk
Afgelopen zondag mocht Niels van Eijk als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – WHV 1.  Niels is 7 jaar oud en hij woont samen met zijn broer Bjorn in Olland. Hij zit in groep 4 van Bs. De Sprongh. Gym, lezen en muziek vind hij leuk. Rekenen vindt hij minder leuk. Later hoopt Niels in een restaurant te werken. Niels voetbalt in het goede team van de F1. Hij speelt op de positie van middenvelder. Niels vindt het leuk om een potje tafelvoetbal te spelen en hij geniet van de lekkere ranja. Papa Hans en Frank Hagelaars zijn zijn favorieten binnen Ollandia. Niels vindt Luuk de Jong en Memphis Depay goede voetballers. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Niels speelt ook graag met lego. Hij heeft een hond Jans en 3 kippen Loebas, Lientje en Lola.
Anne 221-02-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Anne van Hoof
Afgelopen zondag mocht Anne van Hoof als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Festilent 1.  Anne is 8 jaar oud en zij woont samen met haar zussen Roos, Sophie en Julia in Olland. Zij zit in groep 5 van Bs. De Sprongh. Gym, handvaardigheid en lezen vind zij leuk. Later hoopt ze profvoetbalster of CliniClown te worden. Anne voetbalt in de F2.  Anne vindt het leuk om op kamp te gaan. Nicole Maas en Leon van Nuland zijn haar favorieten binnen Ollandia. Anne vindt Lionel Messi een goede voetballer. Haar favoriete voetbalclub is PSV. Anne houdt ook van piano en cornet spelen. Daarnaast houdt ze van musicals. Zij heeft een hond Sassa, een kat James en heel veel koeien.

Jelle 206-12-2015:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Jelle Wemmenhove
Afgelopen zondag mocht Jelle Wemmenhove als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – WEC 1.  Jelle is 8 jaar oud en hij woont samen met zijn zus Robin in Olland. Hij zit in groep 5 van Bs. De Sprongh. De gymlessen vind hij leuk. Jelle voetbalt in het fijne team van de F1. Hij speelt op de positie van verdediger of middenvelder. Jelle vindt het leuk om partijtjes te voetballen. Dylan is zijn favoriet binnen Ollandia. Jelle vindt Arjen Robben en Robin van Persie goede voetballers. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Jelle houdt ook van knikkeren en zwemmen.   Hij heeft 2 katten genaamd Bikkel en Bonje.
Janne 201-11-2015:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Janne van Rooij
Afgelopen zondag mocht Janne van Rooij als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Cito 1.  Janne is 8 jaar oud en zij heeft een broer Wout. Zij zit in groep 5 van Bs. De Sprongh. De gymlessen vind zij leuk. Zelfstandig werken vind zij minder leuk. Later hoopt Janne profvoetbalster te worden. Janne voetbalt in het geweldige team van de F1. Als verdediger staat zij haar mannetje op het veld. Janne vindt het altijd gezellig bij Ollandia. Martijn van Rooij is haar Ollandia favoriet. Janne vindt Luuk de Jong en Andres Guardado goede voetballers. Haar favoriete voetbalclubs zijn (natuurlijk) PSV en Fc Barcelona. Janne vindt het ook leuk om te gaan discozwemmen met vriendinnen. 
Quinty 4 11-10-2015:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Quinty van Nuland
Op zondag 10 oktober jl. mocht Quinty van Nuland als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Boskant 1.  Quinty is 8 jaar oud en zij woont samen met haar broer Dean en zussen Whitney, Jazzy, Robin en Lynn in Olland. Zij zit in groep 5 van Bs. De Sprongh en zij zit ook in de leerlingenraad. De handvaardigheid- lessen vind zij leuk. Rekenen vind zij minder leuk. Later hoopt Quinty profvoetbalster te worden. Quinty voetbalt in het topteam van de F1. Zij kan als linksbenige voetballer op elke positie spelen. Quinty vindt het leuk om te voetballen bij Ollandia. Tom Wouters is haar favoriet. Quinty vindt Davy Klaassen en Lasse Schöne goede voetballers. Haar favoriete voetbalclubs zijn Ajax en Arsenal. Quinty vindt het ook leuk om gitaar te spelen. 
Mees 227-09-2015:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Mees v.d. Laar
Op zondag 27 september jl. mocht Mees v.d. Laar als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Fc Schadewijk 1.  Mees is 9 jaar oud en hij woont samen met zijn broers Max en Jur in Olland. Hij zit in groep 6 van Bs. De Sprongh. De gymlessen vind hij leuk. Rekenen vind hij minder leuk. Mees voetbalt in het leuke team van de E1. Als aanvaller staat hij zijn mannetje. Mees vindt het leuk om te voetballen bij Ollandia. Hans van Eijk en Haico van Oorschot zijn Mees’ favorieten binnen Ollandia. Mees vindt Memphis Depay en Lionel Messi goede voetballers. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Mees zat de afgelopen jaren op hockey en is pas sinds dit seizoen lid van Ollandia. Hij vindt het leuk om met zijn klasgenoten in één team te voetballen.
 Teun H 206-09-2015:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Teun Hagelaars
Op zondag 6 september jl. mocht Teun Hagelaars als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – SCMH 1.  Teun is 7 jaar oud en hij woont samen met zus Janne in Olland. Hij zit in groep 4 van Bs. De Sprongh. De rekenlessen vind hij leuk, evenals het tafeltennissen in de pauze. Lezen vind hij minder leuk. Later hoopt Teun voetballer te worden bij Fc Barcelona. Teun voetbalt in het leuke team van de F1. Als spits staat hij zijn mannetje. Teun vindt het leuk om te trainen en naar de wedstrijden van Ollandia 1 te gaan kijken.  Hij hoopt later ook eens in het 1e elftal te voetballen net als zijn opa en vader. Tom Wouters en Jos Leenderts zijn Teuns favorieten binnen Ollandia. Teun vindt Arjan Robben en Lionel Messi goede voetballers. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Naast voetballen, timmert Teun graag of helpt hij zijn vader.
Bram H 103-05-2015:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Bram van Heesch
Op zondag 3 mei jl. mocht Bram van Heesch als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – VOW 1.  Bram is 7 jaar oud en hij woont samen met zus Kim in Olland. Hij zit in groep 3 van Bs. De Sprongh. De gymlessen vind hij leuk. Spelling vind hij minder leuk. Later hoopt Bram profvoetballer te worden. Bram voetbalt in het hele leuke team van de F1. Als verdediger staat hij zijn mannetje. Hij hoopt nog een keer kampioen te worden. Bram vindt het leuk dat het sportpark tegenover zijn huis ligt. Rob v.d. Heijden is zijn favoriet binnen Ollandia. Bram vindt Arjan Robben een goede voetballer. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Naast voetballen, gaat Bram graag motorcrossen of fietscrossen.
Jasper K 219-04-2015:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Jasper van Krieken
Op zondag 19 april jl. mocht Jasper van Krieken als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Fc Schadewijk 1.  Jasper is 7 jaar oud en hij woont samen met zus Esmee in Olland. Hij zit in groep 4 van Bs. De Sprongh. Rekenen vind hij leuk. De muzieklessen vind hij minder leuk. Later hoopt Jasper een boomkweker te worden. Jasper voetbalt in het gezellige team van de F1. Als keeper staat hij zijn mannetje. Jasper geniet van het jaarlijkse voetbalkamp. Peter van Lierop is zijn favoriet binnen Ollandia. Jeroen Zoet en Lionel Messi zijn volgens Jasper goede voetballers. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Naast voetballen, timmert Jasper graag. Ook houd hij van buiten spelen in de natuur, zijn vader helpen en aquakids.
 
 Seth J 106-04-2015:
Pupil v.d. Week v.v.  Ollandia: Seth Joosten
Op tweede Paasdag mocht Seth Joosten als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – DVG 1.  Seth is 7 jaar oud en hij woont samen met broers Niek en Stijn in Olland. Hij zit in groep 4 van de Odaschool. Het schoolzwemmen vind hij leuk. Spelling vind hij minder leuk. Later hoopt Seth een kok te worden.  Seth voetbalt in het leuke team van de F1. Als middenvelder staat hij zijn mannetje. Seth zou graag langer trainen. Hij geniet van het penalty schieten. Frank Hagelaars is zijn favoriet binnen Ollandia. Robin v. Persie en Lionel Messi zijn volgens Seth goede voetballers. Zijn favoriete voetbalclub is PSV. Naast voetballen, springt Seth graag op de trampoline. Ook houd hij van skelteren, zwemmen of fietsen.
Jurre E 2 08-03-2015:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Jurre Engbers
Zondag 8 maart jl. mocht Jurre Engbers als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – SDDL 1.  Jurre is 8 jaar oud en hij woont samen met broer Bouke in Olland. Hij zit in groep 4 van Bs De Sprongh. De gym- en muzieklessen vind hij leuk. Spelling vind hij minder leuk. Later hoopt Jurre naar het Spangalis College te gaan en een professioneel BMX-er te worden.  Jurre voetbalt in het gezellige team van de F1G. Als middenvelder staat hij zijn mannetje. Jurre zou graag gratis snoep kunnen krijgen in de voetbalkantine. Trainer Hans van Eijk is zijn favoriet binnen Ollandia. Arjen Robben en Lionel Messi zijn volgens Jurre goede voetballers. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Bayern München. Naast voetballen, gaat Jurre graag fietscrossen op zijn BMX. Ook speelt hij graag in zijn hut of vaart hij op een vlot op de Loop of op de Dommel.

Dylan E 1 22-02-2015:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Dylan Exters
Afgelopen zondag was Dylan Exters ‘Pupil van de Week’ bij de wedstrijd Ollandia 1 – Nijnsel 1. Dylan is 7 jaar oud en hij woont samen met zus Demi in Olland. Hij zit in groep 4 van Bs De Sprongh. De gymlessen vind hij het leukste op school.  De taallessen zijn minder favoriet. Later hoopt Dylan sloper te worden en een eigen bedrijf te starten. Dylan voetbalt in de F1. Als middenvelder kan hij goed zijn talenten laten zien. Het jaarlijkse voetbalkamp vind hij het leukste bij Ollandia. Dylans favoriete voetballers zijn Memphis Depay en Lionel Messi. PSV en FC Barcelona zijn Dylans favoriete voetbalclubs. Naast voetbal houd Dylan ook van judo.
Baran K 1 07-12-2014:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Baran Karaymirza
Baran Karaymirza was afgelopen zondag ‘Pupil van de Week’ bij Ollandia 1 – Juliana  Mill 1. Hij is 8 jaar oud en hij woont samen met zijn zussen Sosun en Nienke in  Olland. Baran zit in groep 5/6 van Bs De Sprongh. Lezen vind hij leuk. Rekenen en  spelling vind hij minder leuk. Hij hoopt later hondentrainer of meester te worden.  Baran voetbalt in het leuke team van de F1. Als middenvelder laat hij zijn talenten  zien op het veld. Frank Hagelaars is zijn favoriet binnen Ollandia. Verder vind Baran  Arjen Robben en Lionel Messi goede voetballers. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV  en Fc Barcelona. Naast voetbal, leest Baran graag. Ook speelt hij graag buiten. 
 Bjorn E 123-11-2014:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Bjorn van Eijk
Afgelopen zondag mocht Bjorn van Eijk ‘Pupil van de Week’ zijn bij de derby  tussen Ollandia  en Boskant. Hij is 8 jaar oud en hij woont samen met zijn  broertje Niels in Olland. Bjorn zit in groep 5 van Bs De Sprongh. Op school vind  hij de geschiedenislessen leuk, maar de rekenlessen zijn minder leuk. Later  hoopt Bjorn metselaar te worden. Hij voetbalt in het gezellige team van de F1. Op  het middenveld staat hij zijn mannetje. Hij gaat graag mee op het jaarlijkse  voetbalkamp. Bjorn zou graag andere douches hebben in de kleedkamer. Zijn  vader Hans is Bjorns favoriet binnen Ollandia. Zijn favoriete voetballers zijn Arjen  Robben en Ronaldo. PSV en Real Madrid zijn Bjorns favoriete voetbalclubs. Naast  voetballen, tekent Bjorn graag.
Stef K 3 2-11-2014:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Stef van Krieken
Afgelopen zondag mocht Stef van Krieken ‘Pupil van de Week’ zijn bij de wedstrijd  Ollandia 1 – SES 1. Hij is 8 jaar oud en woont samen met tweelingzus Femke  en broertje  Mark in Olland. Hij zit in groep 4 van Bs. De Sprongh. Op school vind hij gym leuk, terwijl  hij de taallessen minder leuk vindt. Later wil Stef bij A. Hak Drillcon gaan werken. Hij  voetbalt in het leuke team van de F1. Op het middenveld laat hij zijn talenten zien. Hans  van Eijk is zijn favoriet binnen Ollandia. Zijn favoriete profvoetballers zijn Arjen Robben  en Lionel Messi. PSV en Fc Barcelona zijn Stefs favoriete voetbalclubs. Naast voetballen,  timmert Stef graag. Ook speelt hij graag met Lego.
Stijn O 2 12-10-2014:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Stijn van Oirschot
Zondag 12 oktober jl. was Stijn van Oirschot ‘Pupil van de Week’ bij Ollandia 1  – NLC’03 1. Stijn is 8 jaar oud en hij woont samen met broer Harm en zus  Fleur in Olland. Hij zit in groep 5 van Bs De Sprongh. De gymlessen vind hij  leuk en de rekenlessen zijn minder favoriet. Later hoopt Stijn profvoetballer te  worden. Hij voetbalt in het leuke  team van de E2. Als verdediger staat hij zijn  mannetje. Stijn voetbalt  graag wedstrijden. Robert v.d. Biggelaar is zijn  favoriet binnen  Ollandia. Verder vindt Stijn Memphis Depay en Lionel Messi  goede  voetballers. Zijn favoriete clubs zijn PSV en Fc Barcelona. Naast  voetballen, speelt Stijn ook graag buiten.
 28-09-2014:P1020620
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Kay Verhagen
Afgelopen zondag was Kay Verhagen ‘Pupil van de Week’ bij Ollandia1- Herpinia1. Kay is 8 jaar oud en hij woont samen met zijn zussen Christy en Silke in Olland. Hij zit in groep 6 van Bs De Sprongh. Gym vind hij leuk en de taallessen vind hij minder leuk. Later wil Kay naar het Elde College. Hij hoopt voetballer of boer te worden. Wellicht word hij even goed als Arjen Robben of Robin van Persie. Kay voetbalt in het leuke team van de E2. Als spits speelt hij graag wedstrijden. Zijn favorieten binnen Ollandia zijn  Wilbert, Robert en Haico. PSV en Fc Barcelona zijn Kays favoriete voetbalclubs. Messi en Ronaldo vind hij goede internationale profvoetballers.
P1020371 07-09-2014:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Bas van Lierop
Bas van Lierop was afgelopen zondag ‘Pupil van de Week’ bij Ollandia 1 – Cito 1. Bas is 9 jaar oud en hij woont samen met broer Jorg en hond Tes in Olland. Hij zit groep 6 van Bs De Sprongh. De gymles is zijn grote favoriet, maar spelling vindt hij minder leuk. Later hoopt Bas profvoetballer te worden. Hij voetbalt in het gezellige team van de E2. Zijn favoriet binnen Ollandia is Robert Erven. Verder hoopt Bas zo goed te kunnen voetballen als Arjen Robben en Lionel Messi. PSV en Fc Barcelona zijn Bas’ favoriete voetbalclubs.
P1010997 27-04-2014:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Wout van Rooij

Afgelopen zondag was Wout van Rooij ‘Pupil van de Week’ bij de belangrijke wedstrijd Ollandia 1 – Ruwaard 1. Wout is 8 jaar oud en hij woont samen met zus Janne in Olland. Hij heeft ook een hond Lizzi. Wout zit in groep 5 van
Bs De Sprongh. Gym is zijn favoriete les. Rekenen vind Wout minder leuk. Later hoopt Wout evenals zijn vader boer te worden. Hij voetbalt in het leuke team van de F1. Als verdediger of keeper helpt hij zijn team naar de overwinning. Wel hoopt hij nog een keer als aanvaller te mogen voetballen. Het leukste binnen Ollandia vind hij zijn voetbalvrienden. Haico van Oirschot is zijn favoriet binnen Ollandia. Wout vindt Kevin Strootman en Lionel Messi goede voetballers. Zijn favoriete profclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Naast voetbal houdt Wout ook van muziek.
P101091613-04-2014:
Pupil v.d. Week vv Ollandia: Rens de Roo
Afgelopen zondag mocht Rens de Roo de aftrap verrichten tijdens Ollandia 1  – NLC ’03 1. Hij is 9 jaar oud en hij woont samen met zus Maud en hamster  Spekkie in Olland. Rens zit in groep 5 van Bs De Sprongh. De gymlessen  vind Rens het leukst op school. Spelling en taal vind hij minder leuk. Later  hoopt Rens papa en opa te worden. Rens voetbalt in het supergoede team  van de E2. Vaak speelt hij op het middenveld waar hij zijn talenten goed kan  laten zien. Wilbert Maas is zijn favoriet binnen Ollandia. Robin van Persie en  Lionel Messi zijn volgens Rens goede voetballers. Rens’ favoriete  voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Naast voetbal speelt Rens ook graag  een potje tennis.
P101087030-03-2014:
Pupil v.d. W
eek v.v. Ollandia: Merlijn Peters
Afgelopen zondag was Merlijn Peters ‘Pupil van de Week’ bij Ollandia 1 – DVG 1. Merlijn is 8 jaar oud en woont samen met zus Mare in Olland. Hij zit in groep 5 van Bs De Sprongh. Merlijn vindt gym de leukste les en aardrijkskunde is minder favoriet. Na de basisschool hoopt Merlijn naar het Jacob Roeland lyceum te gaan om uitvinder te worden. Merlijn voetbalt in het heel erg leuke team van de F1. Als middenvelder staat hij prima zijn mannetje op het veld. Alles vind hij leuk binnen Ollandia. Zijn vader Wilfred Peters is zijn favoriet binnen Ollandia. Verder vindt Merlijn dat Wesley Sneijder en Lionel Messi goede voetballers zijn. PSV en FC Barcelona zijn voor hem zijn favoriete voetbalclubs. Naast voetballen houd Merlijn ook van tekenen, TV kijken en spelen met de Ipad.  
P105059809-03-2014:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Jesse JacobsAfgelopen zondag was Jesse Jacobs ‘Pupil van de Week’ bij Ollandia 1 – SDDL 1. Jesse is 8 jaar en hij woont samen met broer Sem en zus Noë in Olland. Hij heeft een hond en vissen als huisdier. Jesse zit in groep 5 van Bs De Sprongh. Gym vindt hij de leukste les. De taallessen vindt hij minder leuk. Later hoopt Jesse bij zijn vader te kunnen gaan werken. Hij voetbalt in het leuke team van de E2. Als linksback kan Jesse zijn talenten goed laten zien. Hij geniet van het spelen van wedstrijden. Zijn vader Ivo is zijn favoriet binnen Ollandia. Verder is Jesse fan van Siem de Jong en Ajax. Hij vind Lionel Messi en Fc Barcelona erg goed. Naast voetbal houdt Jesse ook van tennis. 
P101074722-12-2013:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Lars van Doorn

Afgelopen zondag was Lars van Doorn ‘Pupil van de Week’ bij Ollandia 1 – Mariahout 1. Lars is 8 jaar oud en hij woont samen met zus Isa in Olland. Hij zit in groep 5 van Bs de Sprongh. Gym is zijn favoriete vak op school. Hij vindt tekenen minder leuk. Zijn huisdieren zijn een poes, een paard en kippen. Later hoopt Lars automonteur te worden. Lars voetbalt in het gezellige team van de F1. In de voorhoede kan hij goed zijn talenten laten zien. Wedstrijden voetballen vind Lars het allerleukste om te doen. Gerald van Doorn is zijn favoriet binnen Ollandia. Lars’ favoriete voetballers zijn Robin van Persie en Lionel Messi. Verder vind Lars PSV en Fc Barcelona goede voetbalclubs. Naast voetbal houd Lars van drummen en met auto’s spelen.

P101062001-12-2013:
Pupil v.d. Week vv Ollandia: Dirk v.d. Biggelaar
Dirk vd Biggelaar was afgelopen zondag ‘Pupil v.d. Week’ bij de derby Ollandia-Boskant. Hij is 8 jr oud en hij woont met broer Mark en zussen Linde en Lotte in Olland. Ook hebben ze 5 kippen, waarvan er eentje Tok heet. Dirk zit in groep 4 van Bs De Sprongh. Muziek is zijn favoriete les. Eigenlijk vind Dirk alles leuk. Later hoopt hij timmerman te worden. Dirk voetbalt in het leuke team van de F1. Als keeper of verdediger kan hij zijn talenten laten zien op het voetbalveld. Het voetbalkamp is het allerleukste bij Ollandia, want hij zou niets aan Ollandia willen veranderen. Haico van Oirschot is zijn favoriet binnen de club. Zijn favoriete voetballers zijn Dirk Kuijt en Lionel Messi.  Zijn favoriete profclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Naast voetballen, speelt Dirk graag met Lego.

P105060203-11-2013: 
Pupil v.d. Week vv Ollandia: Bouke Engbers

Afgelopen zondag was Bouke Engbers ‘Pupil v.d. Week’ bij Ollandia 1 – VOW 1. Bouke is bijna 9 jaar en hij woont met zijn broer Jurre in Olland. Hij zit in groep 5 van Bs De Sprongh. Geschiedenis is zijn favoriete vak, maar spelling vind hij minder leuk. Later hoopt hij graafmachinist te worden. Bouke voetbalt in de fantastische E2 van Ollandia. Als keeper laat Bouke geen bal door. Hij vindt het leuk dat iedereen binnen Ollandia elkaar goed kent en dat ze ieder jaar op kamp gaan.  Zijn vader Meine Engbers is zijn favoriet binnen Ollandia. Verder is Bouke fan van Edwin v.d. Sar en Lionel Messi. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en FC Barcelona. Naast voetballen houdt Bouke van spelen met Lego, judo, een fikkie stoken en hutten bouwen.

P105059520-10-2013:
Pupil v.d. Week vv Ollandia: Sem Burghout

Afgelopen zondag was Sem Burghout ‘Pupil v.d. Week’ bij Ollandia1 – Fc Schadewijk 1. Nadat Sem de aftrap verricht had, kon de wedstrijd echt beginnen. Sem is 9 jaar oud en hij woont samen met zus Michelle in Olland. Hij zit in groep 6 van Bs De Sprongh. Gym vindt hij het leukst op school, terwijl hij de taallessen minder leuk vindt. Later hoopt Sem profvoetballer te worden. Sem voetbalt in de E2 en hij gelooft dat zij dit jaar weer kampioen kunnen worden. Als rechtsback probeert Sem zoveel mogelijk een tegengoal te voorkomen. Wilbert Maas is zijn favoriet binnen Ollandia. Sem kijkt op tegen Wesley Sneijder en Lionel Messi. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Naast voetballen houdt Sem van stoeien, gamen, buiten spelen en nerf schieten.

P105060529-09-2013:
Pupil v.d. Week vv Ollandia: Brian v.d. Hurk

Zondag 29 september jl. was Brian v.d. Hurk ‘Pupil van de Week’ bij de wedstrijd Ollandia 1 – SCMH 1. Nadat hij de aftrap verricht had, kon de wedstrijd echt beginnen. Brian is 9 jaar oud en hij woont samen met broer Colin en zus Summer in Olland. Hij zit in groep 6 van Bs de Sprongh. Geschiedenis vind hij een leuk vak. Lezen vind hij minder leuk. Later hoopt Brian directeur te worden bij Lp Rolle. Brian voetbalt in het hele goede team van de E2. Als spits probeert hij vele goals te maken. Hij geniet ervan om met zijn vrienden bij Ollandia te voetballen. Brian zou het leuk vinden om vaker te trainen. Zijn favoriete voetballers zijn Memphis Depay, Lionel Messi en Ronaldo. PSV, FC Barcelona en Real Madrid zijn zijn favoriete profclubs. Naast voetbal houd Brian van judo en tennis. Brian heeft ook een konijn genaamd Flappie.

Pupil vd Week15-09-2013:
Pupil v.d Week vv Ollandia: Jilles Avezaat

Zondag 15 september jl. was Jilles Avezaat ‘Pupil van de Week’ bij Ollandia 1 – FC Uden 1. Jilles is 8 jaar oud en woont samen met zussen Sam en Britt in Olland. Hij zit in groep 6 van Bs de Sprongh. De lessen handvaardigheid vind hij leuk maar rekenen vind hij minder leuk. Later hoopt hij naar het Elde College in Schijndel te gaan. Jilles voetbalt in de E2 van Ollandia. Hij vindt zijn team leuk en als linkshalf kan hij zijn talenten laten zien op het veld. Zijn favoriet binnen Ollandia is Mark Voets. Verder vindt Jilles Stijn Schaars en Ronaldo goede voetballers. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en AC Milan. Naast voetballen houd Jilles van gamen.

Pupil vd week Jorg van Lierop28-04-2013
Pupil van de Week: Jorg van Lierop

Zondag 28 april jl. was Jorg van Lierop degene die de aftrap mocht verrichten bij Ollandia 1 – Ravenstein 1. Jorg is 9 jaar oud en hij woont samen met broer Bas in Olland. Hij heeft een hond, genaamd Tes. Jorg zit in groep 5 van Bs de Sprongh. Hij vindt de lessen geschiedenis het leukst en rekenen vind hij niet leuk.Jorg hoopt later profvoetballer te worden. Hij voetbalt in het leuke team van de F1. Als middenvelder laat hij zijn talenten zien. Hij vindt het leuk om te voetballen bij Ollandia, maar hij hoopt dat ze voortaan 2x per jaar op voetbalkamp gaan. Zijn vader Peter van Lierop is zijn favoriet binnen Ollandia. Hij is fan van PSV en Manchester United. Verder ziet hij Wesley Sneijder en Lionel Messi graag voetballen. Daarnaast speelt Jorg graag buiten.

Pupil vd Week Willem van Kessel14-04-2013
Pupil van de Week: Willem van Kessel

Afgelopen zondag werd de aftrap bij Ollandia 1 – Fc de Rakt 1 verricht door ‘Pupil van de Week’ Willem van Kessel. Hij is 8 jaar oud. Samen met zijn zussen Maartje, Sophie en Veerle woont hij in Olland. Hij zit in groep 5 van Bs De Sprongh. Het leukste vak vindt Willem handvaardigheid. De lessen taal en spelling vind hij minder leuk. Later hoopt Willem profvoetballer te worden. Hij voetbalt in het goede team van de F1. Als verdediger staat hij op het veld zijn mannetje. Hij wordt ook wel ‘het kanon van Olland genoemd. Hij hoopt dat Ollandia nog eens een bubbelbad en een colafontein installeert in de kleedkamer. Zijn favoriet binnen Ollandia is Meine Engbers. Verder is Willem fan van PSV en Fc Barcelona. Zijn favoriete voetballers zijn Mark van Bommel en Lionel Messi. Naast voetballen houd Willem van hutten bouwen, buiten spelen en skelteren.

Pupil vd Week Mark vd Biggelaar30-03-2013
Pupil van de Week: Mark v.d. Biggelaar

Afgelopen zaterdag werd de aftrap bij Ollandia 1 – SCMH 1 verricht door Mark v.d. Biggelaar. Hij is 9 jaar oud. Mark woont samen met broer Dirk en zussen Linde en Lotte in Olland. Zijn huisdier is poes Snow. Hij zit in groep 5 van Bs de Sprongh. Mark vindt de gymles het leukst en de rekenles is minder favoriet. Later hoopt Mark profvoetballer te worden. Hij voetbalt in het heel gezellige team van de E2. Als spits staat hij zijn mannetje op het veld. Vader Robert v.d. Biggelaar is zijn favoriet binnen Ollandia. Verder is Mark fan van PSV en Fc Barcelona. Zijn favoriete voetballers zijn Mark van Bommel en Lionel Messi. Mark vindt het leuk om op voetbalkamp te gaan.

Pupil vd Week Marijn Rooijakkers16-12-2012
Pupil van de Week: Marijn Rooijakkers
Afgelopen zondag werd de aftrap verricht door ‘Pupil van de Week’ Marijn Rooyakkers. Marijn is 9 jaar oud. Hij heeft één broer Thijs en één zus Isa. Samen wonen zij in Olland. Hij zit in groep 6 van Bs. Sint-Petrus. Marijn vindt knutselen het leukst op school. De rekenlessen vind hij minder leuk. Marijn hoopt later DJ te worden. Hij voetbalt in de E2. Dit team is te gezellig, waardoor ze maar niet kunnen winnen. Marijn laat zijn talenten zien als rechtse middenvelder. Graag zou Marijn 2 x per jaar op voetbalkamp gaan met Ollandia. Wilbert Maas is bij Ollandia zijn favoriete leider. Daarnaast is Marijn fan van PSV en Fc Barcelona. Hij hoopt ooit evengoed te kunnen voetballen als Mark van Bommel en Lionel Messi. Naast voetballen vindt Marijn het leuk om te knutselen, te gamen en te filmen op de iPod.
Pupil vd Week stan de Bie18-11-2012
Pupil van de Week: Stan de Bie

Afgelopen zondag mocht Stan de Bie de aftrap verrichten als ‘Pupil v.d Week’ bij Ollandia 1 – OVC’63 1. Stan is 9 jaar oud en hij woont samen met zusje Chantal in Olland. Hij zit in groep 6 van Bs. Sint-Petrus. Stan vindt spelling het leukste vak op school. Rekenen vindt hij minder leuk. Later hoopt Stan boer te worden. Stan voetbalt in het leuke team van de E2. Hij vindt het trainen erg leuk en Wilbert Maas is zijn favoriete trainer/leider. Verder is Stan fan van PSV en Wesley Sneijder. Naast voetballen vindt Stan het leuk om trombone te spelen, motor te rijden of te spelen met tractors.

Pupil vd Week Frans van Esch04-11-2012
Pupil van de Week: Frans van Esch

Afgelopen zondag was Frans van Esch ‘Pupil van de Week’ bij de wedstrijd Ollandia 1 – WHV 1. Frans is 9 jaar oud. Hij woont samen met zijn ouders in Olland. Frans zit in groep 6 van Bs Sint-Petrus. Hij vindt gym erg leuk en de lessen aardrijkskunde vindt hij minder leuk. Later hoopt Frans naar het Elde College in Schijndel te gaan om timmerman te worden. Frans voetbalt in het leuke, goede team van de E2. Hij beschikt over verschillende talenten, want hij speelt links midden of hij staat als keeper in de goal. Frans vindt de keeperstrainingen en het voetbalkamp het allerleukst. Zijn favoriete trainers/leiders bij Ollandia zijn Wilbert Maas, Mari Timmermans en Robert v.d. Biggelaar. Verder is Frans fan van Dirk Kuijt, PSV, Italië en Lionel Messi. Daarnaast vindt Frans hutten bouwen, computeren en muziek maken leuk.

Pupil vd Week Ellis Brugmans14-10-2012
Pupil van de Week: Ellis Brugmans

Zondag 14 oktober jl. was Ellis Brugmans ‘Pupil van de Week’ bij Ollandia 1 – NLC ’03 1. Ellis is 10 jaar oud en zij zit in groep 6 van de Odaschool. Ellis heeft één broer Dennis en één zus Iris. Ellis vindt gym het leukste vak op school. Tekstverwerken vindt zij minder leuk. Later hoopt Ellis naar het Elde College te kunnen gaan om boerin of medewerker in een dierentuin te worden. Op dit moment voetbalt Ellis in het leuke team van de E2. Rechts op het middenveld kan zij haar talenten goed laten zien. Haar favoriet bij Ollandia is Tom Wouters. Verder is Ellis fan van Ibrahim Affelay en PSV. Naast voetballen vindt zij het leuk om haar vader te helpen met de varkens, buiten te spelen of af te spreken met vriendinnen. Ellis heeft nog een grote wens. Namelijk beter te kunnen voetballen dan haar vader Hans. Ze wil dan ook graag ooit in het eerste elftal voetballen. Wie weet wordt dit nog eens werkelijkheid!

Pupil vd Week Tijn Timmermans30-09-2012
Pupil van de Week: Tijn Timmermans

Afgelopen zondag was Tijn Timmermans ‘Pupil van de Week’ bij Ollandia 1 – Irene 1. Tijn is 9 jaar oud en hij woont samen met broer Jesse en zus Amber in Olland. Hij zit in groep 6 van Bs. Sint-Petrus. Knutselen doet hij graag, maar rekenen vind hij minder leuk. Later hoopt Tijn architect of tekenaar te worden. Tijn voetbalt in het leuke team van de E2. Hij beschikt over vele kwaliteiten. Tijn is zowel keeper als middenvelder. Hij vindt het altijd gezellig bij Ollandia. Tijns favoriet binnen Ollandia is Ronnie Thomassen. Op dinsdagavond krijgt hij keeperstraining van Jody v.d. Aakster en dit vind hij super leuk. Tijn is fan van PSV en Fc Barcelona. Wesley Sneijder en Lionel Messi vind hij goede voetballers. Tijn vindt het ook leuk om buiten te spellen, te klimmen, te vissen en te spelen met hond Hebbes.

Pupil vd Week Mara Markus16-09-2012
Pupil van de Week Ollandia: Mara Markus

Zondag 16 september jl. was Mara Markus ‘Pupil van de Week’ bij Ollandia 1 – Ulysses 1. Mara is 9 jaar oud en woont samen met haar broer Hein in Olland. Mara zit in groep 6 van De Wissel in Veghel. Lezen vindt Mara leuk. Later hoopt Mara naar het VMBO in Schijndel te gaan. Zij wil later winkelbediende worden. Mara voetbalt in het leuke team van de E2. Ze vindt het leuk om samen te voetballen met Linde en Mark. Mara’s favoriet binnen Ollandia zijn Wilbert Maas en Robert v.d. Biggelaar. Verder is zij fan van Ola Toivonen en Dzsudzsák. PSV is haar favoriete club in Nederland. Maar de nationale elftallen van Nederland en Spanje ziet ze ook graag voetballen. Naast voetballen houdt Mara van fietsen, schaatsen en waterskiën. Ze hoopt ooit met het Nederla

nds elftal te mogen voetballen.