Logo van SV Olland

Olland 1 verspeelt dure punten

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email

SV Olland ontving afgelopen zondag een oude bekende, namelijk Boerdonk op het Ollandse sportpark. In de eerste helft was SV Olland gretig en werd er jacht gemaakt op de openingstreffer. Carlo Siemons kreeg plots de bal in bezit, maar helaas was zijn schot gemakkelijk grijpbaar voor de keeper. Vervolgens werd Boerdonk onbedoeld aan een doelpunt geholpen doordat de bal via een Ollandse speler in de voeten van Boerdonk belandde. Op deze manier was het erg gemakkelijk scoren. 0-1. Lang konden zij niet genieten van de voorsprong, want Remco Voets kopte al in de 14e min de gelijkmaker binnen. 1-1! Even later kwam er wederom een Ollandse aanval waarbij de goal niet uit kon blijven. Helaas was het schot van Wout van Rooij niet krachtig genoeg om gevaarlijk te zijn. Boerdonk had minder moeite met de afwerking voor goal en Olland stond erbij en keek ernaar. De tegenstander kregen te veel ruimte in de eigen 16 meter. De 1-2 mocht weer bijgetekend worden op het scorebord. Vlak voor rust was er een meevaller voor Olland. Bij de zoveelste counter besloot een speler van Boerdonk de bal door te koppen en deze verdween in eigen doel. 2-2!

In de tweede helft was het spel minder aantrekkelijk. Soms waren er pittige overtredingen, maar ook waren passes niet loepzuiver. Lange tijd speelde de wedstrijd zich alleen af op de Ollandse helft en lukte het de thuisploeg niet om de bal over de middenlijn te spelen. Hierdoor konden de spitsen weinig kansen creëren. In de slotfase waren er nog enkele kansen voor Robert Erven en Remco Voets, maar Boerdonk kwam hierbij niet in de problemen. In de blessuretijd was het uiteindelijk Boerdonk die het geluk aan zijn zij had en de 2-3 binnen wist te schieten. SV Olland 1 kan het vandaag alleen zichzelf verwijten dat zij niet hebben weten te winnen. Hopelijk lukt dit volgende week wel weer.

 

Meer nieuws

SV Olland 2 Winnaar dartkampioenschap

Afgelopen donderdag vonden de finales plaats van de SV Olland dartkampioenschappen.  Na het spelen van de voorrondes waren er 2 spelers per