Logo van SV Olland

KNKV wedstrijdzaken app, altijd handig!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
 • KNKV-APP: ALTIJD OP DE HOOGTE!Wil jij niets missen over jouw wedstrijden, vrijwilligerstaken, clubnieuws en alle andere wedstrijden? Gebruik dan de KNKV-app wedstrijdzaken.Deze kun je eenvoudig downloaden op elke smartphone. 
 • Registreren als speler of ouder
  Voor het gebruik van deze app moet je je eenmalig registreren. DOE DIT MET EEN MAILADRES DAT BIJ ONS BEKEND IS! Na registratie ontvang je op het opgegeven e-mailadres een e-mail met daarin een activatielink. Na het activeren kun je inloggen in de app, waar je specifieke info over je eigen team, het team van je kind en informatie over onze vereniging ziet. We kunnen je dan op de hoogte houden van de laatste berichten en je weet precies wanneer jij of je kind(eren) moet(en) spelen.Is jouw mailadres niet bekend bij ons (dat zul je zien tijdens de registratie), stuur je mailadres dan naar de ledenadministratie: ledenadminstratie@svolland.nl . Als ouder klik je op de melding “Ga verder als toeschouwer/ouder” tijdens het inloggen.
 • Downloaden
  App store: KNKV app IOS downloaden
  Android: KNKV app Google downloaden
 • Meer informatie
  Je vindt alle informatie over deze app en veelgestelde vragen op de website van van Sportlink.

Meer nieuws

SV Olland 2 Winnaar dartkampioenschap

Afgelopen donderdag vonden de finales plaats van de SV Olland dartkampioenschappen.  Na het spelen van de voorrondes waren er 2 spelers per