Logo van SV Olland

Verslag en foto’s jeugdkamp

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email

Wat hebben we een fantastische kamp gehad met de kinderen van SV Olland in België 

We hebben van alles gedaan! Op vrijdagavond nadat alle bedden waren opgemaakt hebben we heerlijk  gegeten en de groepjes bekend gemaakt. Daarna was het tijd voor een leuke quiz om vervolgens lekker te spelen en voor degene die wilde kon er voetbal gekeken worden op het grote scherm om het Nederlands elftal aan te moedigen!

Zaterdagochtend met zijn allen een goeie bodem leggen om vervolgens samen naar de grote speeltuin te gaan om  daar per groepje ook vast te oefenen voor de bonte avond. Ook in de middag een heel leuk actief bingo spel gedaan. Daarna in het zonnetje met zijn alle om deel te nemen aan de schuimparty! Dat was gaaf!!!! Hup allemaal lekker douchen om vervolgens per groep deel te nemen aan de bonte avond, echt fantastisch!!!!

Ook mocht natuurlijk het kampvuur niet ontbreken, de ene lekker in de kring bij het vuur om te luisteren naar de liedjes die werden gezongen door Meine ondertussen spelend op zijn gitaar en de ander lekker spelen in het bos!
In de avond hadden we voor de oudste kinderen nog een spel in het bos in het donker, het 6e zintuig spel, geblinddoekt een touw volgen en ondertussen gebeurd er van alles op de route, heel knap dat ze dit allemaal durfde en ze waren ook allemaal enthousiast toen ze de missie volbracht hadden , conclusie: niet eng, wel spannend!

Zondagochtend , wat jammer de laatste dag met nog 1 spel op het programma,  het witte sokken spel, een spel waarbij ze echt heel goed moesten samenwerken met hun groepje en dat deden ze echt super goed! Mooi om te zien. 1 kind per groepje kreeg witte sokken aan deze mochten niet vies worden, de andere moesten het kind door een parcour  dragen. Met zijn alle nog lekker buiten spelen , hutten bouwen , voetballen, tikkertje,  spelen in het bos , wat een mooie lokatie voor iedereen volop vertier.
Natuurlijk wildie iedereen weten wie het winnende team was dit weekend dus er volgende nog een prijsuitreiking 1e prijs ging naar groepje groen, 2e prijs blauw, 3e prijs rood en vierde prijs naar groepje geel, maar natuurlijk voor iedereen een kleinigheidje 
Rond 14.00 zat het er dan echt op en kwamen de ouders om hun vermoeide maar zeker voldane kinderen op te halen, het was een super gezellig fantastisch weekend weer!!!
Heel graag tot volgend jaar!!

Door op onderstaande link te klikken kun je de foto’s van het het jeugdkamp bekijken. De foto’s zijn willekeurig en ongesorteerd op het internet gezet.

Groetjes,
De organisatie

Foto’s jeugdkamp

Meer nieuws