Logo van SV Olland

Dit jaar gaat Sv Olland koningsdag weer op de kaart zetten. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waaronder een voetvolley toernooi, een rommelmarkt en activiteiten voor de jeugd. Volop feest dus. 

De komende tijd zal op deze website allerlei informatie komen staan dus blijf het goed volgen en gaan we er samen een mooi en groots feest van maken

Voor nu alvast informatie over het volledige programma, de rommelmarkt en voetvolley toernooi

Reglement Rommelmarkt Koningsdag SV Olland

· Je kunt je inschrijven voor de rommelmarkt via maremeijs74@gmail.com

· Deelname is gratis

· De plaatsen zijn niet voorzien van een kraam, maar er worden zichtbaar vakken gemaakt van ongeveer 4 x 2,5 meter. Je krijgt een vak toegewezen door de organisatie.

· De rommelmarkt is van 11.00u-15.00u

· Vanaf 09.00u-11.00u is er gelegenheid in te richten

· Het is niet mogelijk om met de auto de markt op te rijden om je plaats in te richten. Het is dus verstandig om een karretje, steekwagentje o.i.d. mee te nemen.

· Alle plaatsen, plus de ruimte er omheen, moeten na afloop van de rommelmarkt schoon opgeleverd worden.

· Deelnemers en bezoekers kunnen niet de organisatie verantwoordelijk of aansprakelijk stellen voor beschadigingen aan, diefstal van, brand of schade van welke aard dan ook, van de voor de rommelmarkt bestemde goederen en andere meegebrachte waren. Deelname is op eigen risico.

· In alle andere gevallen waarin dit reglement niet voorziet of onduidelijk geacht, beslist de organisatie.

Reglement Voetvolley Toernooi Koningsdag 2024 SV Olland

-Voetvolley is vergelijkbaar met beachvolleybal maar dan zonder je armen en handen te gebruiken.
-Je speelt de bal met je hoofd, borst, schouders, bovenbenen en voeten in maximaal 3 keer over een net met een hoogte van 2m20.
-Het spel speel je 2 tegen 2, op een voetvolleyveld van 8 x 16 meter. 
-Per speler mag de bal 2x worden geraakt en maximaal 3x worden overgespeeld (3x raken aan één kant van het net). 
-Vanaf de ronde na de poulefase moet er minimaal 1x worden overgespeeld.

-Bij dit toernooi telt elk punt en gaan we door tot de tijd over is. Punten worden gescoord zodra de bal de grond raakt in het veld van de tegenstander. Maar ook als de tegenstander de bal raakt met zijn/haar arm of handen of indien de tegenstander het net raakt bij een aanval (net-fout). Zodra een team een punt scoort heeft dat team de ‘opslag’. Het serveren van de bal wordt gedaan met de voet. De bal wordt vanaf  vanaf de achterlijn over het net geschoten. Mag vanaf de grond, mag uit de handen. Dan begint de rally.

Deelname:
Deelname kan door op te geven via voetvolley2024@hotmail.com.
Geef dan de 2 namen van de deelnemers door, een mailadres, telefoonnummer en natuurlijk je team naam

Jeugdactiviteiten
Ook voor de jongste word er van alles georganiseerd. Zo zal er een springkussen zijn, zal er geschminkt worden en tattoos gezet, en verschillende Hollandse spelen voor de kinderen.
Er zal ook een SV Olland Braskaart te koop zijn. Hiermee heb je recht op drinken, chips, ijs en als je alle spelletjes hebt gedaan wacht er ook nog een snoepzak voor de kleine actieveling.

Opgave hiervoor is niet nodig en het sportpark staat voor iedereen open.  

.