Logo van SV Olland

Carlo Siemons krijgt afscheid wat hij verdient

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email

Op Zaterdag 15 juni liet SV Olland zien waar een kleine club groot in kan zijn. Op een bomvol sportpark speelde Carlo Siemons zijn laatste wedstrijd als aanvoerder van SV Olland 1 tegen het ‘Carlo All Stars’ team. Een team wat door hem zelf was samengesteld uit tal van oud teamgenoten en trainers.

Als 15 jarige maakte Carlo 20 jaar geleden maakte zijn debuut voor, toen nog, VV Ollandia. Op een korte uitstap bij hoofdklasser VV Dongen na speelde hij vervolgens ruim 350 wedstrijden voor het 1e elftal van SV Olland.

In 2009 werd hij kampioen, in 2013 promoveerde hij via de nacompetitie en in 2024 zette hij de kroon op zijn carrière door wederom kampioen te worden.

Na afloop waren er mooie woorden voor de aanvoerder, die volgend jaar actief zal zijn bij het 3e elftal, echter de mooiste woorden kwamen van hem zelf. ‘Ik wil iedereen bedanken voor de jarenlange steun en support. Vroeger had de club als motto ‘Eenheid in Sport en Sfeer’ en dat is precies zoals het ook vandaag weer is. Laten we er samen voor zorgen dat we deze prachtige club voort laten bestaan!’

Namens de gehele club: Carlo enorm bedankt voor je passie en inzet en veel succes bij SV Olland 3.

Meer nieuws

Verslag en foto’s jeugdkamp

Wat hebben we een fantastische kamp gehad met de kinderen van SV Olland in België  We hebben van alles gedaan! Op vrijdagavond