Bestuurslid voetbalzaken

Ben jij een gepassioneerde voetballiefhebber die graag een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van onze club? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben een vacature voor een bestuursfunctie voetbalzaken. Als bestuurslid voetbalzaken ben je verantwoordelijk voor het beleid en de organisatie van de voetbalactiviteiten binnen onze vereniging. Je werkt nauw samen met de technische commissie senioren en jeugd, de trainers, de leiders en de spelers. Je hebt een visie op hoe we onze jeugdopleiding, ons seniorenvoetbal en ons vrouwenvoetbal kunnen verbeteren en uitbreiden. Je bent enthousiast, communicatief en betrokken. Lijkt dit je wat? Solliciteer dan snel via onze website of stuur een mail naar info@svolland.nl. We horen graag van je!