Logo van SV Olland

Aanmelden bij voetbal.nl app

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email

Het voetbalseizoen is volop bezig. Handig is het als je alles kunt volgen en regelen via de voetbal.nl app. Alle uitslagen, standenlijsten, programma van je de club en je team. Maar ook je persoonlijke gegevens aanpassen zoals je privacy niveau en of vervangen van je pasfoto voor op de spelerspas. Maar ook alle activiteiten van de club komen op je voetbal.nl app te staan. Verder kun je per team berichten en oproepen plaatsen maar ook kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en Sv Olland afspeelt. Omdat we de komende tijd steeds meer gebruik gaan maken van sportlink en voetbal.nl app is het verzoek om gebruik te gaan maken van de voetbal.nl app.

Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij Sv Olland bent ingeschreven in de ledenadministratie.

Account instellen:

Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij Sv Olland in de ledenadministratie bekend bent.

Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij OSv Olland? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van Sv Olland ontvangt is het adres waarmee je bij Sv Olland bekend bent. Voor vragen stuur je een mail naar ledenadministratie@svolland.nl .

2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij Sv Olland bekend bent.

3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met ledenadminstratie.

4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

Meer nieuws

Verslag en foto’s jeugdkamp

Wat hebben we een fantastische kamp gehad met de kinderen van SV Olland in België  We hebben van alles gedaan! Op vrijdagavond